Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise
keskus Eestis.
Hingega asja juures
Marti armastab uusi ja huvitavaid väljakutseid ning leiab, et kokandus ei ole vaid toiduvalmistamine. See on kunst, mis peegeldab tegija emotsioone ja suhtumist.
"Oma töös annan alati endast parima. Pean oluliseks, et maitseelamused meenuksid inimesele veel hiljemgi ja tooks naeratuse näole."
Kogemuste salv
Marti on aktiivselt tegelenud kokandusega üle 10 aasta. Kui alguses oli see pelgalt valitud eriala, siis nüüd on saanud toidutegemisest tema suur kirg!
Marti on töötanud kuus aastat restoranis Egoist, saades sealt baasteadmised klassikalisest köögist. Teisalt iseloomustab tema töökarjääri põnev aeg Taagepara lossist, kus kasutas menüüs peamiselt kohalikku Lõuna-Eesti toorainet.
Marti hindab vaheldust töös ning alati on tal mõni uus nipp või maitsekombinatsioon oma klientidele varuks. Tervislik hommikusöök ka üks saladusi, mis külalised tagasi Aqva Spa'sse toob.
MARTi KEES 28.03.1978
Organisatsioonid
- Eesti Kulinaaria Instituut
- Aqva Spa restorani Mezzo kokk
Erialane haridus - koolitused
- Kose teeninduskool
- Erinevad täiendkoolitused Eestis ja Euroopas
Tunnustused
- Gastro Nord, Best Coastal Kitchen of Europe 3 koht 2006
Eelnevalt töötanud restoranis Egoist, Taagepera Lossis ning jaapani restoranis House.