Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise
keskus Eestis.
Roman Trusov, St. Peterburgi kokkade alliansi president, on uue vene gastronoomia tõusev täht. Koostöös Eesti Kulinaaria Instituudiga on ta valmis konsulteerima nõustamis- ja koolitusprogrammides ka eesti kokki ja toiduentusiaste. On abiks ka St. Peterburgi gastronoomiareiside ja võistluste organiseerimisel.
Roman omab pikaajalist töökogemust suurürituste korraldajana ja restoranide nõustajana. Tutvu tema töökogemusega siin.

roman trusov 19.03.1980
Tunnustused
-
I – among the Vocational school. Rybinsk, 1998
- I – Zolotaya Kulina 2007, Saint-Petersburg
- I - Aquamarine dish, Saint-Petersburg, 2008
- III - Baltic Culinary Star, Saint-Petersburg, 2009
- III - Pomegranate dish, Saint-Petersburg, 2009
- II - Baltic Culinary Star, blackbox, Saint-Petersburg, 2010