Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


1905. aastal valminud stiilseim ja terviklikumalt säilinud juugendehitis Eestis Ammende Villa Hotell & Restoran avati avalikkusele 1999 aastal. Pärnu armastatumaid vaatamisväärsusi  asub rannarajooni varjulises parkaias, jalutuskäigu kaugusel kesklinnast ja valge liivaga supelrannast.

Hubastes ajaloohõngulistes salongides saab nautida nii vanade traditsioonide järgi valmistatud pagaritooteid kui uuema ajastu salateid ja pastasid. Kiire ja kerge lõunaroog serveeritakse ilusa ilma korral terrassile, taustaks linnulaul ja purskkaevu vulin. Õhtuti pakub Ammende Villa Restoran mitmekesisemat à la carte menüüd, kust leiab laia valiku mereande, kodumaiseid veise- ja lambaliha- roogasid, taimetoite ja suussulavaid desserte. Kala tuuakse Pärnu rannakaluritelt, köögiviljad maakonna põldudelt, maitsetaimed aga kasvavad Ammende enda väikeses ürdiaias. Sügisel ja talvel on hubane õhtustada ajaloohõngulistes söögisaalides, mida soojendavad puuküttega ahjud. Suvisel ajal on avatud aiakohvik ja terrassirestoran idüllilise vaatega põlisesse parkaeda.

Lisaks hotellile ja restoranile pakutakse Ammende Villas rohkelt muusika- ja kunstielamusi läbi terve aasta.

Peakokk Marko Lumera

ammende villa

Mere pst. 7, Pärnu 
Telefon 447 3888
sale@ammende.ee

tutvu menüüga 


         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »