Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Bonaparte restoran sai alguse juba 1998. aastal, mil alustas oma tegevust ühes Tallinna vanalinna kõige vanemas majas. Meie a la carte menüü baseerub klassikalistel prantsuse köögil, mida on kaheteistkümne tegutsemisaasta jooksultäiustatud maailma toidukultuuri uute trendidega.

Vajalik know-how ja traditsioonid omandati kahe prantsuse koka ning kondiiter-pagari juhendamisel, kes oma kolme Tallinnas viibitud aasta jooksul lõid vundamendi edasisele kõrgele tasemele ning  kelle õpetussõnad ja retseptid on meie praegusetele töötajatele senini eeskujuks.


Peakokk                                               

Aleksander Fedin


Bonaparte

Pikk tänav 3, Tallinn
Telefon 646 4444

bonaparte@bonaparte.ee


Tutvu menüüga 

         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »