Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Restoran Café Swiss on 146-kohaline elegantne, soe ja kutsuv restoran linna kõrgeima hoone, Swissôtel Tallinn 8. korrusel. 

Executive Sous Chef Taigo Lepik kutsub Teid uusi ja eksklusiivseid kulinaarseid kogemusi saama, viies Teid rahvusvaheliste maitseelamuste maailma ilma kodumaalt lahkumata. Lisaks a la carte menüüle pakub restoran Café Swiss hommiku- ja lõunasöögi buffet’d, mis sisaldavad erinevate Euroopa maade, sealhulgas Šveitsi traditsioonilisi roogasid. Pühapäev on restoranis Café Swiss perepäev, kus toidud on igal pühapäeval erineva riigi mõjutustega. Pühapäeva brunch pakub rikkalikku valikut ka noorimatele meie hulgast, lisaks on neile lõbustuseks seltsiks kloun.

Tallinna Menüüs on kasutatud ainult eesti toorainet ja on oma mõjutused saanud vanimast eesti koka- raamatust "Köki ja kokka raamat" (välja antud 1781). Menüü koostamisel lähtus peakokk isiklikest eesti köögi lemmikutest, mis on olnud kasutusel erinevates rahvusmenüüdes.

Restoran Café Swiss

Swissôtel Tallinn
Tornimäe 3, Tallinn
Telefon 624 2000 

         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »