Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Restorani Kaerajaan peakokk Tony Sal-al-Saller on koostanud söögikaardi, mis ühendab endas ürgseid eestimaiseid maitseid koos uusimate trendidega maailma köökidest.  Menüüs on vürtsikilud, räimed, kama, peet ja paljud teised eestlastele teada-tuntud toiduained, kuid kõik road on valmistatud ja serveeritud moodsas võtmes. Inspirtsiooni on saadud kogu maailma köögikultuuridest ja tänu sellele leiab midagi meelepärast nii eestlane kui väliskülaline.

Maitsvatele roogadele lisaks saavad külalised nautida põnevat rahvariide mustritest ja talumööblist inspireeritud sisekujundust. Labakutega valgustid, lakke ja seintele maalitud vöökirjamustrid ning must-valged pildid vanavanemate fotoalbumitest loovad koduse ja isikupärase miljöö. 

Kaerajaani esimesel korrusel asub hubane kohvik, teisel korrusel  a la carte restoran.

Kaerajaan

Raekoja plats 17, Tallinn
Telefon 615 5400
kaerajaan@kaerajaan.ee

         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »