Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Restorani Platz iseloomustab sõbralik ja professionaalne teenindus ning kohalik, Eesti köök. Toitu saab kirjeldada kui hooajalisel toormel põhinevat, lihtsat ja kergesti nauditavat. 

Platz`i a la carte, ehk valikmenüü ja esmaspäevast reedeni serveeritavad lõuna eripakkumised, toovad meelde möödunud aga meeldivaid, hinge kosutavaid mälestusi. Märkima peab professionaalset veinikaarti. Veinid pudelihinnaga kuni 25 eurot on saadaval ka klaasiga. Platz`is on võimalik korraldada erinevaid üritusi kuni 120-le inimesele, suvel avatud 100-kohaline väliterrass.  

Menüü Tallinn sisaldab üdini kohalikke tooraineid, nii sealiha kui siiakala, peeti ja astelpaju. Desserdiks saab mekkida sooja õunakooki Põltsamaa õunaveini  jäätisega. 

Peakokk Veiko Treumann                       Sommeljee Margus Linkgreim

Restoran Platz

Roseni tn 7, Tallinn
Telefon 664 5086
info@platz.ee 

Tutvu menüüga


         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »