Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Restoran Ribe avas oma uksed kolme teenindaja ideede ja töö tulemusel aastal 2007. Meie sooviks oli ja on pakkuda külalistele heatasemelist toitu ja teenindust, tehes seda meeldivas keskkonnas. Ribe menüüd iseloomustab värske, hooajalise ja kindlasti kodumaise tooraine kasutamine. Loomulikult lisame ka Euroopa köökide maitseid ja tehnikaid. Köögi eest vastutab peakokk Jevgeni Jermoškin. 

Veinikaart, millel leidub ca 120 veini, põhineb vana maailma veinidel. Kohvisõpru ootame lahkesti pöörduma restorani peremehe, hinnatud barista Urmet Laht`i poole.

Peakokk Jevgeni Jermoškin                

Sommeljeed Ave Toomjõe ja Allan Repp


Ribe

Vene tänav 7, Tallinn
Telefon 631 3084

Tutvu menüüga

         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »