Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Restoran Strand pakub hõrke maitseelamusi erinevatele eelistustele. Restorani à la carte menüü on koostatud meie peakoka Lauri Ermi poolt klassikalise euroopa köögi suunitlusega, kust ei puudu ka Pärnu kohalikud sugemed. Pärnu Lahe kala on traditsiooniliselt olnud aukohal meie menüüdes läbi aegade. 


160-kohalisse restorani on oodatud einestama ka grupid, kellele pakume toitlustust rühmamenüü või buffet-menüü alusel. Restoran Strand on mugav ka kiireks ärilõunaks, kus argipäeviti saab nautida maitsvat päevapraadi ja –suppi. 

Catering-teenust pakume ka üritustele väljaspool meie maja kuni 500 inimesele.

Peakokk Lauri Erm


strand

Strand SPA & Konverentsihotell
A.H. Tammsaare pst 35, Pärnu 
Telefon 447 5370
sales@strand.ee 

tutvu menüüga

         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »