Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Eduard Vildet (1865-1933) peetakse eesti auväärseimaks proosaklassikuks. 

Endises Mattieseni trükikoja majas avatud kirjanikunimeline lokaal on aga hubane kirjandusliku võlujõuga ajaveetmiskoht, mis pakub erinevatele inimestele võimaluse kohtuda kunsti keeles ning mõtiskleda Vilde teostes käsitletud aegumatute teemade üle.

Vilde lokaal on koht, kus saab nautida head toitu, seltskonda, teenindust, atmosfääri ja meelelahutust!
Vilde lokaal-vana hea kohtumispaik.

Peakokk Nico Lontras

Vilde lokaal & kohvik

Vallikraavi 4, Tartu
Telefon 734 3400

Tutvu menüüga 

         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »